Güncel Duyuru: Öğrencilerimizin dikkatine ! Ücretsiz TEMEL ARAPÇA SARF&NAHİV derslerimizi Eklemeye başladık 1-13.Derse kadar Tamam(Elhamdü lillah) Tıkla Ders Sayfasına Git Tags:Online Arapça Dersleri Video,İslami ilimler Video Dersleri,İlahiyat Önlisans Arapça Video Dersleri,İlahiyat Arapça Video Dersleri,İmam Hatip Arapça Dersleri Video,İlitam Arapça Video Dersleri,Tefsir Dersleri Video,Hadis Dersleri Video,Fıkıh Dersleri Video,Arapça Dershaneniz,Kur'an,Sünnet,Arapça dersleri,tefsir oku,hadis,oku,Kuran meali oku,arapça öğreniyorum,arapça dilbilgisi video,arapça nahiv video,arapça sarf dersleri video,islami sohbetler

Zulüm,sömürü ve yoksulluğun Sebepleri

Bismillahirrahmanirrahiym..
Tüm hamdler yanlızca alemlerin tek rabbi,ilahı,hakimi olan Allaha mahsustur. Salat ve selam peygamberlerin peygamberi efendimiz Hz Muhammed'e (aleyhissalatü vesselam),onun aline,ehli beytine,uğrunda savaşan ashabına,yolunda yürüyen ümmetine olsun.!
"Allah’a ve ahiret gününe gerçekten iman eden hiçbir topluluğun, babaları, oğulları, kardeşleri yahut kendi soy-sopları olsalar bile, Allah’a ve peygamberine düşman olan kimselere sevgi beslediğini göremezsin. İşte Allah onların kalplerine imanı yazmış ve onları kendi katından bir ruh ile desteklemiştir. Onları, içlerinden ırmaklar akan ve içlerinde ebedî kalacakları cennetlere sokacaktır. Allah onlardan razı olmuş, onlar da Allah’tan razı olmuşlardır. İşte onlar, Allah’ın tarafında olanlardır. İyi bilin ki, Allah’ın tarafında olanlar kurtuluşa erenlerin ta kendileridir."(Mücadele Suresi 22)
Döviz,faiz ve borsanın olduğu her ülkede zulüm,sömürü ve yoksulluk vardır!,demokrasi ve bağımsızlık yoktur!!
Zulüm,sömürü ve yoksulluğun Sebepleri Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Blogger

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder